FANDOM


Trine
Biografi
Fullt navn

Trine Svendsen

Jobb

Kassedame på Super'n

Familie
Ektefelle

Nils (Samboer)

Øvrig familie

Sturle (far)
Sofie (mor)
Ole, Dole og Doffen (Tvilingsønner)
Lille-Elna (Datter)
Jakob (Nevø)

Serieinformasjon
Første opptreden

S05E05 - Kjærleik med noko attåt - del 1

Siste opptreden

S07E13 (ordinære opptreden)

Grunn

Flyttet ut sammen med Nils

.

Trine Svendsen var en av hovedfigurene i Mot i Brøstet, hvor hun var kjæresten til Nils. Hun ble i seriens første fire sesonger ofte nevnt som "kassedama på Super'n" eller "dama i kasse 4", før hun kom inn i serien i episoden Kjærleik med noko attåt - del 1 i Sesong 5. Hun ble senere fast i episoden "I gråsonen". Trine er på mange måter en kvinnelig versjon av Nils: glad i cola, seigmenn og potetgull, men hun er ikke like godtroende og naiv.

BakgrunnRediger

Lite er visst om Trines barndom og bakgrunn, annet enn at foreldrene er ekstremt kristne, noe Nils får merke når han spiser middag med de for første gang (selv om foreldrene slurper i seg resten av suppen når de drar). Trine er ikke like kristen, men hun synger likevel i kirkekoret.

Au pair, graviditet og senereRediger

Midt i sesong sju, bestemmer faren til Trine at hun skal til Frankrike for å jobbe som au pair (barnepike) i Paris, og samtidig gå på skole der. Mens forklaringen i serien blir gitt som at faren mente hun trengte å "bli voksen", var den egentlige grunnen at skuespillerinnen Hilde Lyrån var gravid. Trine blir selv gravid i seriens siste episode, og paret flytter inn i Elna's gamle leilighet, og får senere trillinger som de oppkaller etter Donald`s nevøer Ole, Dole, og Doffen, og ei jente som de oppkaller etter moren til Nils (Elna). Trine var den eneste av de gamle figurene som ikke var med i Tusenårsfesten, ettersom Lyrån var opptatt under innspillingen.